Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Тръмп: Изборите през 2024 г. са единственият ни шанс да спасим Америка

[post-views]
Тръмп каза, че знае кого иска за свой вицепрезидент и че ангажиментът му към НАТО ще зависи от начина, по който европейците се отнасят към САЩ

Доналд Тръмп предупреди, че следващите избори ще бъдат последният шанс за спасение на Америка, предаде АФП. Окрилен от политически и юридически насрещни ветрове, 76-годишният републиканец се обърна към няколкостотин поддръжници на митинг в столицата на Южна Каролина Колумбия, след като говори пред активисти в Салем, Ню Хемпшир.

„Изборите през 2024 г. са нашият единствен шанс да спасим страната си и се нуждаем от лидер, който е готов да го направи още в първия ден“, заяви Тръмп.

Събитията са възприети като възможност за съживяване на замиращата кампания на фона на критиките към Тръмп, че не е направил никакви публични изяви, откакто обяви последната си кандидатура през ноември.

Но не се забелязва промяна в посланията му, тъй като той започна с опроверганите си твърдения за „откраднати“ избори през 2020 г. и повтори линията си от пренебрежителни прякори за политическите си съперници.

„Има само един президент, който някога е отправял предизвикателство към целия естаблишмънт във Вашингтон, и с вашия глас догодина ще го направим отново“, каза той.

По време на обръщението си към партийните активисти в Салем той изтъкна постиженията си в областта на закона и реда, имиграцията и „възстановяването“ на американската армия. Той обеща да спаси страната от „унищожаването ѝ от егоистичния, радикален и корумпиран политически естаблишмънт“.

„Сега съм по-ядосан и по-ангажиран, отколкото някога съм бил“, каза Тръмп. „Нуждаем се от президент, който е готов да започне работа още в първия ден“.

Източник: БГНЕС

Най-ново

Единична публикация

Избрани