Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец направи равенство срещу Шахтьор Донецк

[post-views]
Лудогорец направи равенство срещу Шахтьор Донецк

Българският шампион Лудогорец завърши наравно 2:2 с украинския гранд Шахтьор Донецк в последната си контрола от подготвителния лагер в Турция

Разградчани отбелязаха два гола в рамките на секунди в средата на първото полувреме, като Антон Недялков асистира и за двата. Българският национал първо подаде прекрасен пас в наказателното поле за попадение Игор Тиаго в 27-та минута, а две минути по-късно асистира от същата позиция и за гол на Густаво Нонато. Кирил Десподов не успя да се разпише на два пъти с удари от границата на пеналта през второто полувреме, а Шахтьор намали изоставането си в резултата в 72-та минута чрез Ласина Траоре. Украинците стигнаха до изравняване в шестата минута на добавеното време от спорна дузпа, която бе реализирана от Артьом Бондаренко. Това беше последната контрола на Лудогорец от лагера в Турция.

Шампионите на България започват пролетния дял на футболното ни първенство  с гостуване на Спартак Варна на 11 февруари от 15.00 часа. Само пет дни по-късно „орлите“ играят първия си мач срещу Андерлехт в Лигата на конференциите.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани