Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Президентът призова партиите да не водят черна кампания

[post-views]
Президентът призова партиите да не водят черна кампания

Президентът Румен Радев призова в предизборната кампания партиите да изведат идеи за бъдещето на България, а не да залагат на черен пи ар и да дълбаят нови червени линии помежду си. Държавният глава коментира и темата и за високите цени на хранителните продукти. Радев очаква решителна борба срещу спекулата и нелоялната търговия, а контролните органи да действат безкомпромисно.

“Най-удобно е да се атакува служебния кабинет, но това не дава резултат. Правителството прави всичко, за да се пребори с инфлацията. Трябва реална борба и от останалите органи, очаквам контролните такива да си свършат работата, каза президентът.

В навечерието на поредната предизборна кампания, която започва на националния празник Трети март президентът Румен Радев се надява политическите партии да са си извлекли поуки от кампаниите на предишни избори:

“Нека на Трети март да видим на преден план идеите на партиите за бъдещето, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, защото след изборите отново те ще трябва да търсят възможности за консенсус”

Държавният глава коментира и темата, че месец преди изборите все още няма закупени устройства за видеонаблюдение на вота. Днес служебният кабинет отпусна средства за видеонаблюдение:

“В последния момент, разбира се, че кабинетът е пред голямо изпитание. Това е не само технологично, но и организационно – да се подготвят секциите, устройствата, но и най-вече хората. Вярвам, че ще се работи, така че да не бъдат опорочени изборите”

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани