Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Един от най-опитните офицери в структурите за връзки с обществеността премина в запаса

[post-views]
Един от най-опитните офицери в структурите за връзки с обществеността премина в запаса

В тържествена обстановка днес пред личния състав на Командването на Сухопътни войски началникът на отдел „Личен състав“ полковник Евгени Събев прочете заповед на министъра на отбраната за прекратяване на договора за военна служба и зачисляване в запаса на подполковник  Симеон Кирилов, съобщават от КСВ.

Подполковник Кирилов е офицер с богат опит и професионална подготовка в сферата на връзките с обществеността. За заслугите му към отбраната на страната и положените усилия по време на службата му в редиците на Българската армия е награждаван многократно с различни предметни и морални награди от министъра на отбраната, началника на отбраната и преките му командири.

Предметна награда „Картина“ от командира на СВ му беше връчена от началника на щаба на СВ бригаден генерал Пламен Йорданов, който  изказа „искрена благодарност от името на командира на СВ и ръководството за годините положен труд и отговорност в полза на Българската армия. Пожелавам му дълги години здраве, да съхрани тази енергия и сили, които ще му трябват за по-нататък…“

Пожелания за много здраве, по-малко трудности в живота, семейно щастие, справяне с очаквани и неочаквани предизвикателства отправят към подполковник Симеон Кирилов – главен експерт в сектор „Връзки с обществеността и стратегически комуникации“ ръководството и колегите от Сухопътни войски по повод преминаването му в запаса!

 Подполковник Кирилов целуна бойното знаме, след което се обърна към присъстващите с думите: „За мен, след 33 години служба в БА, днес е много специален ден – ден, който ще запомня завинаги. Искам да благодаря на всички свои командири и колеги за искреното им уважение и съвместна работа и да им пожелая много здраве и късмет. За мен беше чест да служа в Сухопътни войски“.

Бъдете здрав, господин подполковник Кирилов – Вие и семейството Ви, и продължавайте да търсите вярната, точна и навременна информация на житейския хоризонт!

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Спирдон Спирдонов

Най-ново

Единична публикация

Избрани