Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Българският национален отбор проведе много добра подиум тренировка преди Световната купа по художествена гимнастика в София

[post-views]
Българският национален отбор проведе много добра подиум тренировка преди Световната купа по художествена гимнастика в София

Снимка : Анна Недкова БФХГ

Българският национален отбор проведе много добра подиум тренировка преди днешния старт на Световната купа по художествена гимнастика в столичната зала „Арена София“

България ще бъде представен пред родна публика от ансамбъл жени, Стилияна Николова и Ева Брезалиева, която дебютира на Световна купа в столицата. 

Заниманието на националките на официалния килим беше наблюдавано от олимпийските шампионки с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова и Лаура Траатс. Грациите от ансамбъла играха силно, а Стилияна Николова и Ева Брезалиева допуснаха грешки на обръч и на бухалки.

Състезанието започва днес като Ансамбълът на България е в поток А, който започва непосредствено след церемонията по официалното откриване на турнира в 18.20 часа.

Ансамбълът на България по художествена гимнастика ще бъде с леко променено съчетание с пет обръча на Световната купа в София, разкри треньорката на тима Весела Димитрова.

След подиум тренировката главният мениджър на национален отбор жени Бранимира Маркова заяви, че е доволна от показаното от момичетата и изрази уверение, че Стилияна Николова и дебютанката Ева Брезалиева ще покажат най-доброто от себе си пред родните фенове.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани