Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Награди за колеги по случай Деня на храбростта

[post-views]

Директорът на Информационния център на МО г-жа Румяна Станимирова награди служители по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия. „Един от основните критерии, по който са отличени колегите, е заради професионализма и уменията им за работа в екип“, подчерта г-жа Станимирова.

Със заповед на министъра на отбраната Димитър Стоянов с почетен плакет на МО беше награден Евгени Мандаджиев. Ръководството на ИЦ на МО отличи с грамота служители от вестник „Българска армия“ – Пламен Димитров Петров за цялостен принос към военната печатна и телевизионна журналистика и Николай Цветанов Берковски за креативност, отговорност и висок принос към графичния облик на вестник ,,Българска армия‘‘.

Грамота получи и Антон Константинов Вътев от Военния телевизионен канал за всеотдайно и високо професионално участие в реализирането на военно-учебни и документални филми. Главният юрисконсулт на Информационен център на МО Станимир Стоянов Христов беше отличен за образцово изпълнение на служебните си задължения и постигнати  високи резултати. Ръководството на Центъра отличи и режисьора Зоя Асенова Ганева (Касамакова) за принос към развитието на Военния телевизионен канал.

Най-ново

Единична публикация

Избрани