Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Три военни клуба обединяват усилията си в обща кауза

[post-views]
Три военни клуба обединяват усилията си в обща кауза

Красимир МИТОВ

Домът за пенсионирани военнослужещи, ветерани и военноинвалиди „Св. Георги Победоносец“ отбеляза 16-ата си годишнина.

Съвместен проект на военните клубове от градовете Плевен, Ловеч и Троян под патронажа на Изпълнителна агенция ВК и ВПД на МО беше проведен в тържествена обстановка в Дома за пенсионирани военнослужещи, ветерани и военноинвалиди „Св. Георги Победоносец“ – единствен в страната ни, край с. Орешак до Троянския манастир, по случай неговата 16-а годишнина.

Мото и кауза на проекта е „Наш дом – домът като място, което свързва и обединява поколенията“. Гости на тържеството бяха Людмил Занев – териториален директор за София към Изпълнителна агенция ВК и ВПД на МО, Ралица Цветкова – началник отдел ВКСД и представители на трите военни клуба, както и на общинските администрации.

Концертът е посветен на всички, които са съпричастни към благородното дело да полагаш грижи към военните пенсионери, ветерани и военноинвалиди, пострадали при изпълнение на войнския си дълг, се проведе под наслов: „Няма да забравим първите, които положиха основите на този дом, и всички онези, които продължават успешно да се грижат за домуващите, да съхраняват и развиват добрите християнски традиции“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани