Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Световни и Европейски шампиони ще участват на професионалната Галавечер по кикбокс във Варна тази събота

[post-views]

Тази събота на 03.06.2023г. в гр. Варна ще се проведе професионална Галавечер по Кикбокс на световно ниво с бойци от 4 държави.  Събитието стартира от 19:30ч. в „Двореца на културата и спорта“ и се  организира от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай съвместно с професионалната верига „PRO Fight“ и международната украинска организация „Sicario Union“.

Световни и Европейски шампиони от Украйна, Молдова, Испания и България признати в цял свят са в основната файт карта. Очаква се истински боен спектакъл между български и чуждестранни бойци.

Носителят на Световната купа от Истанбул тази година Али Юзеир ще спори с носителя на Световната купа през 2021 и 2022г. Татару Никита от Молдова в битка по правилата на К1, категория до 81кг.

Най-титулованата ни профи състезателка Теодора Кирилова излиза срещу многократната Световна шампионка Елена Гогин от Испания.

Своят дебют на професионалния ринг ще направи синът на националния селекционер по кикбокс Владимир Вълев – Станислав Вълев. Негов съперник ще бъде Платон Дубос от Украйна.

Трикратният Световен шампион Виталий Дубина излиза срещу Атанас Андреев от Варна.

Общо десет двубоя ще вдигнат адреналина на всички любители на бойните с спортове.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Виж още

Избрани