Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

В Мексико показаха останки на предполагаеми извънземни

[post-views]
В Мексико показаха останки на предполагаеми извънземни

В Мексико показаха останки на предполагаеми извънземни
Илюстрация: Пиксабей

Завършване с една новина, която може да преобърне представите ни не само за света, но и за заобикалящият ни Космос. В Мексико показаха останките на предполагаеми извънземни същества, като част от публично изслушване пред мексиканския конгрес.

Вечният въпрос – Сами ли сме във вселената, може да получи своя отговор, след като учени в Мексико показаха ,по думите им,телата на две „нечовешки“ същества. Мумифицирани останки са открити в Перу през 2017г и са на възраст между 700 и 1800 години.  Освен, че са с три пръста, телата имат и издължени глави. Учените твърдят, че имат доказателства, за техния извънземен произход, защото няма човешко ДНК.

Заради големия интерес Конгреса на Мексико организира мащабно публично изслушване, с цел да излезе с официално становище за феномена.

Това не е първият случай, при който учените твърдят, че са открили подобни извънземни останки, които в последствие се оказва, че това са тела на мумифицирани детски тела, припомня агенция „Ройтерс“.

И все пак ако конгресът потвърди откритието, то Мексико ще е първата страна в света, която официално признава за съществуването на извънземен живот.

Междувременно от НАСА обявиха, че ще проведат собствено проучване.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани