Информационен център на Министерство на oтбраната

Дискусията за службите се води в Народното събрание, тя трябва да е силно експертна, заяви премиерът Николай Денков

Имаме нужда от съгласие как да се развие енергетиката, основано на реални факти, не на политически измислици, заяви премиерът Николай Денков

Дискусията за службите се води в Народното събрание, тя трябва да е силно експертна, заяви премиерът Николай Денков пред журналисти. Той участва в церемонията пред Паметника на Независимостта в София по повод 115-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България.

По-рано днес във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова коментира, че недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях, но по думите ѝ президентът Румен Радев няма да допусне това.

Премиерът Николай Денков коментира и експулсирането на свещеници от Руската православна църква (РПЦ) от България. Действията са въпрос на секретен доклад, аз само се запознах с него, нямам пряко отношение към вземането на това решение, то е на ДАНС, посочи той.

Когато някой извършва неправомерни действия, той трябва да бъде санкциониран, в случая става дума за санкция срещу законите на България, добави премиерът Николай Денков.

Източник: bta.bg

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Архив

Scroll to Top