Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кирил Десподов влезе като резерва при загубата на ПАОК от Брюж в Лигата на конференциите

[post-views]
Кирил Десподов влезе като резерва при загубата на ПАОК от Брюж в Лигата на конференциите

Футболист №1 на България за миналата година Кирил Десподов остана резерва за ПАОК Солун при загубата на отбора от Брюж с 0:1 при гостуването си в първи четвъртфинал от Лигата на конференциите :

Брюж – ПАОК  1:0

Крилото Кирил Десподов влезе на терена в 62-рата минута на мястото на Янис Константеляс. Брюж си осигури победата с попадение на норвежеца Хуго Ветлесен още в шестата минута. За белгийците игра бившият таран на Лудогорец Игор Тиаго, който си изкара жълт картон и пропусна дузпа. В края на мача удар на българина бе спасен от вратаря на Брюж.

Астън Вила – Лил 2:1

В друг мач Астън Вила победи френския Лил с 2:1. Английският национал Оли Уоткинс откри резултата за тима от Бирмингам в 13-ата минута, а след почивката се разписа Джон Макгин. В 84-ата минута Бафоде Диаките върна едно попадение за французите и надеждите, че тимът може да се пребори в реванша.

Олимпиакос – Фенербахче  3:2

Олимпиакос надделя с 3:2 над Фенербахче в първия четвъртфинален сблъсък между двата тима. Гръцкият тим успя да вземе солидна преднина чрез Константинос Фортунис в 8-та минута, Стеван Йоветич в 32-та и Чикиньо в 57-та минута. Две попадения за Фенербахче върнаха Душан Тадич от дузпа и Ирфан Кахведжъ.

Виктория Пилзен – Фиорентина 0:0

Виктория Пилзен и Фиорентина завършиха при нулево равенство на „Дусан Арена“. По този начин интригата ще се разплете в реванша на „Артемио Франки“, който е след седмица на 18 април от 19:45 часа.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани