Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Световното шоу „Нощ на звездите“ се завръща в София!

[post-views]
Световното шоу „Нощ на звездите“ се завръща в София!

13-тото издание на спектакъла отново ще зарадва публиката в зала Арена София на 1-ви юни 2024г. Празникът на детето ще бъде отбелязан вълшебно както може да го направи единствено „НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ“ – с уникална артистична програма и неповторими емоции.

Световното шоу „Нощ на звездите“ се завръща в София!
Световното шоу „Нощ на звездите“ се завръща в София!

На официална церемония, Фондация „Енчо Керязов“ традиционно ще връчи своите Годишни награди, в категориите – Изкуство, Образование и Спорт. За 13-та поредна година ще отличим най-добрите постижения на българските талантливи деца. Ще споделим с високо вдигнати глави техните изключителни постижения.

По традиция, в спектакъла ще вземат участие големи имена от световните сцени. Всички те пристигат в България за да подкрепят българските талантливи деца. Ще видите изпълнения, които ще Ви очароват и развълнуват като никои други.

Ще станем свидетели на невероятен спектакъл с много насторение, емоции и вълнуващи моменти, на които деца и възрастни ще се забавляват заедно!

Ще Ви пренесем в един вълшебен свят, чиито граници са там, където достигат мечтите Ви!

„Нощ на звездите е магия! Мощен заряд на емоции, усмивки и спиращи дъха сцени.“ Събитие, което със сигурност ще Ви очарова.“-Енчо Керязов

*Всички гости, избрали да закупят билети в „Звездна зона“, могат да получат допълнително съдействие и информация на тел. +359 88 8715188.

*Деца до 6г включително се допускат без билет на спекакъл „Нощ на звездите“ 2024, като нямат право на седящо място. За да има Вашето дете седящо място, можете да закупите билет от избрания от Вас сектор.

Билети Звездна зона:

Маса в звездна зона „Ригел“ – настаняване за 6 души, с включени за всеки по една бутилка вино (275 мл), минерална вода и лек, сладък кетъринг – 1200лв

Маса в звездна зона „Вега“ – настаняване за 6 души, с включени за всеки по една бутилка вино (275 мл), минерална вода и лек, сладък кетъринг + специална изненада за всеки от организаторите   – 1600лв

Маса в звездна зона „Сириус “ – настаняване за 6 души, с включени за всеки по една бутилка вино (275 мл), минерална вода и лек, сладък кетъринг + специална изненада за всеки от организаторите + покана за всеки за ВИП афтър парти – 2000лв

Източник: eventim.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани