Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа служебното правителство

[post-views]
Правителството одобри обосновано предложение за изпълнението на проект „Ремонт на пристанищна инфраструктура и удълбочаване акваторията на ВМБ Варна, ВР 1318“

Проект на Постановление за определяне на нов размер на социалната пенсия за старост предстои да разгледа служебният кабинет на заседание от 11:30 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е решение за отчуждаване на имоти във връзка с изпълнението на проекта за модернизация на железопътната линия София – Пловдив: железопътни участъци София – Елин Пелин и Елин Пелин – Септември, на територията на област София и Софийска област.

Очаква се служебният кабинет да одобри годишния отчет за дейността на Националната здравноосигурителна каса за 2023 година, както и годишния отчет за изпълнението на бюджета на здравната каса за миналата година.

Служебните министри ще обсъдят приемането на отчет за изпълнение на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на България за 2023 година, информираха още от правителствената пресслужба.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани