Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Стрелбата на митинга на Доналд Тръмп се разследва като опит за убийство на бивш президент, съобщи журналист от Асошиейтед прес

[post-views]
Експлозиви са открити в автомобила и в дома на заподозрения в стрелбата срещу Тръмп

Стрелбата на митинга на Доналд Тръмп в щата Пенсилвания се разследва като опит за убийство на бивш президент, съобщи журналист на Асошиейтед прес в платформата „Екс“, предаде Ройтерс.

Доналд Тръмп е в безопасност, обяви Сикрет сървис след инцидента, предаде агенция Ройтерс. Сикрет сървис съобщи, че са приложени мерки за защита на кандидата за президент на САЩ на Републиканската партия.

Стрелбата на митинга на Доналд Тръмп се разследва като опит за убийство на бивш президент, съобщи журналист от Асошиейтед прес

В съобщение в платформата „Екс“ Сикрет сървис информира, че води активно разследване.

В изявление от предизборния щаб на Тръмп бе съобщено, че той е добре, след като бе изведен бързо от сцената на митинг в Бътлър, Пенсилвания, заради стрелба.

„Президентът Тръмп благодари на правоохранителните органи и на служителите, които реагираха първи, за бързите им действия по време на това отвратително деяние“, се казва в изявление на говорителя Стивън Чунг. „Той е добре и в момента се преглежда в местно медицинско заведение. Повече подробности ще бъдат предоставени по-късно“.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани