Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Владо Карамазов написа и книга

[post-views]
Владо Карамазов написа и книга

Актьорът от Народния театър Владимир Карамазов, когото познаваме от години и като фотограф, обрал не една международна награда, излезе и на писателското поприще. Автобиографията на 45-годишния артист от първата ни трупа „Мина половин живот” издаде първата си книга. Тя не е обаче типична мемоарна книга, а съдържа по думите на автора разкази от онази минала половина от живота му, които са вече спомени. Той се е спрял на моменти от живота си, които са се оказали важни за него. Художник на книгата е Магдалина Станчева, а редактор Саша Попова.
„Реших да издам тази книга, защото видях някакъв смисъл в нея. Че не са толкова важни успехът и крайната цел, а е важен пътят, по който вървиш. И в този път се случват изключително интересни неща, срещаш интересни хора и всъщност това е най-голямата ценност в живота. Това е разказ за движението в моя живот. Едно от важните неща в живота ни е да се движим напред – физически и ментално. Така можем да се озовем на места, които само сме сънували. Следвайки неотклонно криволиците на житейския си път, ние осъзнаваме смисъла на своето съществуване”, заявява самият актьор. На пазара книгата е пусната от издателство „Хеликон”.
А хубавото тепърва предстои – случките, които очакват актьора във втората половина от живота му… Които ще осмисли като разказвач. За читателите, които си поръчат книгата онлайн на имейл info@vladimirkaramazov.com , авторът ще сложи автограф. Но ще има и малък подарък.
А за театралните му почитатели остава възможността да видят през следващия сезон ролите му в „Опашката”, в „Чест” в Театър 199 и, естествено, на сцената на Народния театър.

Най-ново

Единична публикация

Избрани