Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Тръмп заяви в интервю за Илон Мъск, че през октомври ще се върне в Бътлър, където беше прострелян

[post-views]
Тръмп заяви в интервю за Илон Мъск, че през октомври ще се върне в Бътлър, където беше прострелян

Кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за Илон Мъск, че през октомври ще се върне в Бътлър, щата Пенсилвания, където беше прострелян, предаде Ройтерс.

Интервюто на Мъск с Тръмп закъсня с повече от 40 минути днес в социалната мрежа „Екс“, а според собственика на платформата това се дължи на „масирана кибератака“, посочва Франс прес.

Първоначално интервюто беше недостъпно поради технически проблеми. Мъск увери, че те се дължат на „масирана DDоS-атака“ (сравнително несложно кибернападение, насочващо големи обеми интернет трафик към набелязани сървъри, за да ги извади от строя – бел. ред.).

„Тази масирана атака илюстрира противопоставянето на много хора просто да чуят какво има да им каже президентът Тръмп“, каза собственикът на „Тесла“ и „СпейсЕкс“, когато интервюто най-накрая започна.

Илон Мъск обеща „много забавна“ беседа с човека, когото сега открито подкрепя в надпреварата за Белия дом.

Разговорът между двамата милиардери се излъчва в профила на Доналд Тръмп, който беше спрян след щурма на Капитолия от негови поддръжници, но възстановен, след като Мъск купи социалната мрежа през 2022 г.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани