Да обявим 9 септември за Ден на национален траур

Част от изображенията на страницата са архивни и поставени, за да визуализират новината приблизително.

Виж още...

3 Responses

 1. Български офицер казва:

  ВЪЗМЕЗДИЕТО  за Българската Червена-комунистическа-каскетаджийска сган , чака вече 70 години след 9.Септември.1944 г.  !

 2. Мислител казва:

  След 10.11.89 г. се реши, че политическите пристрастия и Армията не трябва да имат допирни точки! Ти си с десни убеждения, той – с леви, а аз – националист, това няма значение, ние всички служим на България и своите политически пристрастия следва да оставяме извън портала! Само министърът и неговия кабинет имат право на политически изказвания (но не – агитация!), Армията е ДЕПОЛИТИЗИРАНА! Затова не мога да се съглася с истеричния антикомунизъм, който почва да се прокрадва във военните медии! Че новият министър има такива разбирания, това си е негова работа! Утре ще дойде някой с други разбирания, какво, трябва да се въртите като пумпали ли? Да, медиите вървят с победителите, ама това си е "проституция на убежденията"! А пък това, да използваш униформени военни на политическо мероприятие – това дори противоречи на ЗОВС! Най-гнусен ми беше коментарът на един от вашите журналисти по повод актуално питане в НС от ляв депутат защо военни участват в церемонии в Белене – "Вие 45 години чествахте вашите обирачи на мандри, сега ние…"!!! Чакайте, бе, вие и ГлПУНА ли се каните да възстановите? Като гледам, натам е тръгнало!

 3. Преславски казва:

  А със истеричния комунизъм съгласен ли си бе Мислителю.

   Няма леви,няма десни,няма националсти или анархисти-има само комунисти и малко некомунисти.

  А кой реши че политическите простарстия и Армията не трябва да имат допирни точки-нали вие комунистите ги взехте тези решения.

  Убийствата на десетки хиляди невинни и мирни бълхгари са правени съвсем не по политически причини.Тогава не е имало политика,а терор.