Оформяме новия гражданин на обединена Европа

Част от изображенията на страницата са архивни и поставени, за да визуализират новината приблизително.

Виж още...

1 Response

 1. Преславски казва:

   Виетнам е диктаторска комунистическа държава без многопратиен политически живот.Според Конституцията,Комунистическата партия е ръководна сила,но практически няма други партии,също като в комунистическа България.

       Какви са мотивите на Министерството на отбраната и Военна академия да се занимава с комунистически държави,където не съществуват елементарни демократически права.

   Крайно време е република България да престане да се занася с комунистически държави,защото нашата държава и народа достатъчно видяха какво означава комунстическа диктатура. Виетнамските комунисти са формирали сред младите поколения отряди от пионери и подобни комунистически умопомрачения.

         Цивилизиваните държави би трябвало да прекъснат абсолютно всякакви връзки с комунистически и мюсюлмански държави.Всеки нормален човек знае до какво води комунизма и исляма.

   Малка и бедна България трябва да страни от такива държави за да намали всякакви рискове.

      Китай,Северна Корея и Куба са най-адекватни за всички комунисти.Защо е нужно европа да бива замърсявана с комунизъм повече.

  Впрочем проявих несъобразителност,виетнамците прекрасно знаят,че България е комунистическа държава.С много символи на комунистическото робство не може да бъде друга.Със сигурност има виетнамци,които учат в Русия,която също е комунистическа.

   Абе всичко си е наред,всички комунисти са си по местата.