Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Награди за Деня на народните будители

[post-views]
Награди за Деня на народните будители

По повод Деня на народните будители във Военната академия „Г.С.Раковски“ бяха връчени награди на заслужили военнослужещи и цивилни служители от името на министъра на отбраната Димитър Стоянов, от името на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов и от началника на ВА генерал-майор Тодор Дочев.
„По предложение на началниците на деканите и началниците на факултети и департаменти бяха предложени хора от академичния и административния персонал, които са проявили през изминалата година усърдие в своята работа и са постигнали високи успехи. По тази причина те бяха удостоени с награди по случай Деня на народните будители. От името на министъра на отбраната бяха наградени двама човека, от името на началника на отбраната – трима и от началника на ВА – осем човека“, каза пред военните медии полковник Ивайло Игнатов, началник на отдел „Административен“ на ВА „Г.С.Раковски“.
По други поводи, свързани с допълнително възложени задачи, които не влизат в основните задължения на служещите, бяха наградени още четири човека.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Цончо Драгански

Най-ново

Единична публикация

Избрани