Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Михаел Шумахер излезе от кома

[post-views]

Михаел Шумахер е излязъл от състояние на кома и е изписан от болницата в Гренобъл. Това съобщиха от семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 пред германското издание „Билд”.

Според информацията Шумахер вече комуникира със семейството си. Близо половин година Михаел бе в кома, след като претърпя тежък инцидент по време на ски ваканция в края на миналата година във Франция. Германецът получи фрактура на черепа и дълго време състоянието му бе критично.

Повече от месец нямаше новини за подобрение в състоянието му, но днешната добра вест от болницата в Гренобъл дава големи надежди за пълното му възстановяване. „Михаел вече комуникира с хората около него и най-вече с жена си Корина и децата си. Състоянието му е стабилно и вече няма нужда от грижите на екипа в болницата в Гренобъл“, обявиха от френските лекари.

В официално изявление семейството на Шумахер и мениджърът му също потвърдиха новината и благодариха на целия екип от спешното отделение, извадил легендата на Формула 1 от кома.

Най-ново

Единична публикация

Избрани