Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Феновете на Локомотив (Пд) блокираха клубния стадион

[post-views]

Привърженици на Локомотив (Пд) попречиха на отбора да започне лятната си подготовка, след като блокираха входа на стадиона в парка „Лаута”. Феновете изградиха истинска бариера с автомобили и направиха достъпа до съоръжението невъзможен, макар че завърналият се в клуба треньор Емил Велев трябваше да изведе „смърфовете” за първа тренировка в 11:00 часа.

Протестът, насочен срещу собственика на тима Коко Динев, осуети плановете на Кокала, който така и не се появи на стадиона. Там бе единствено треньорът на вратарите Михаил Ролев, както и четирима от футболистите. Халфовете Дани Кики и Станислав Маламов бяха сред първите пристигнали, но след като проведоха разговори с бойкотиращите фенове, си тръгнаха.

След това пък служители на клуба натовариха екипировката на футболистите в автобуса, с който „смърфовете” ще заминат на лагер в Боровец, където да се подготвят за началото на новия сезон. Впоследствие клубното возило потегли за подготвителния лагер с едва трима футболисти – юношата на тима Стоян Григоров, Димитър Илиев и Петър Атанасов, тъй като Станислав Маламов, Дани Кики и Тихомир Трифонов представиха болничен лист и отказаха да заминат за планинския курорт.

Очаква се основната група състезатели да се присъедини към отбора направо в Банско, където тренировките ще бъдат водени от новия мениджър Емил Велев. На входа пред стадиона пък бе поставен надпис „Локомотив свободен от паразити!”, с който феновете на Локомотив призоваха за пореден път Коко Динев да се оттегли.

Най-ново

Единична публикация

Избрани