Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА замина за Холандия

[post-views]

ЦСКА замина за втория си подготвителен лагер в Холандия. Стойчо Младенов качи 25 играчи в самолета за Ниската земя, където „червените” ще изиграят 5 контролни срещи. Стойчо Младенов заяви, че се очакват още нови попълнения и според него е по-добре новите да дойдат на късен етап от подготовката, отколкото изобщо да няма нови играчи.

„Разбира се, че ще бъде късно, ако дойдат нови попълнения в Холандия, но по-добре късно, отколкото никога. Очакваме да пристигнат нови попълнения, защото имаме нужда от нови състезатели. Отиваме с ясното съзнание, че там имаме да изиграем 5 контроли, с които да можем да влезем в нужната форма. Избрахме най-доброто от предложенията за контроли. Нека да мислим позитивно и всеки да си върши работата”, коментира той.

Стойчо Младенов отказа да говори за скандалите около клуба и отношенията между Александър Томов и играчите. Треньорът не се притеснява и за евентуални нови драми в ЦСКА.

„За мен е важно да влезе всеки един играч в добра форма. В първия етап съм много доволен от подготовката, с изключение на тия два дни там… Сега имаме малко повече от две седмици да коригираме каквото пропуснахме и мачовете са точно затова – да се избистри състава и да имаме опции, да знаем на кого можем да разчитаме”, добави Младенов.

„Армейците“ се прибират на 9 юли в България.

Най-ново

Единична публикация

Избрани