Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Провалени трансфери върнаха Бадема в ЦСКА

[post-views]

Провалени два трансфера върнаха един от асовете на армейците в Борисовата градина. Националът Гъргоров реши да се присъедини към лагера в Холандия, но ще подпише нов договор само при определени условия. Халфът заяви, че се надява поне лъжите да престанат, ако не друго.
„Имахме дълъг разговор със Стойчо Младенов и му казах, че се връщам, но при условие, че спрат да лъжат. Надявам се повече да не лъжат момчетата. Доста трудно ми беше, с доста хора говорих и трудно взех това решение. Връщам се заради момчетата, заради феновете и в името на ЦСКА. Със Сашо Тодоров и Александър Томов няма да контактувам много-много. Мисля, че това е най-добрият вариант. Само с момчетата и Стойчо Младенов съм говорил. Вальо Илиев може би най-много повлия върху моето решение. Връщам се и се надявам всичко да се оправи. Контактът ми със собствениците и шефовете на ЦСКА ще бъде сведен до минимум. Всичко, което е излязло от моята уста е вярно. Поне съм направил едно добро нещо за моите колеги. Надявам се и на терена да помогна и да радваме фенове. Иначе сме си оправили взаимоотношенията със Стойчо Младенов. Трябва да гледаме напред в името на ЦСКА. Знам, че ще има много нападки и обвинения срещу мен, но аз съм готов да ги преборя. Ще трябва да подпиша нов договор, определено. Ако Александър Тодоров и Александър Томов кажат, че не ме искат, няма да се върна. Аз съм говорил само със Стойчо Младенов. Ако ми кажат, че няма да подписвам нов договор, няма да подпиша. Надявам се нещата да тръгнат нагоре. Надявам се поне лъжите да престанат, ако не друго“, каза Емил Гъргоров в радиоинтервю.
Според информация на БА обаче основната причина Бадема да се върне са именно провалените трансфери. Както е известно полузащитникът имаше намерение да преговаря с Ботев, след като пропадна варианта за преминаване в тим от бившите съветски републики.
Иначе в първата си контрола по време н подготвителния лагер в Холандия ЦСКА направи 1:1 с руския Криля Советов.

Най-ново

Единична публикация

Избрани