Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Стойчо Младенов търси още футболисти

[post-views]

Бразилският халф Жоан Фелипе се договори с ръководството на ЦСКА за подписване на договор. Футболистът бе одобрен от Стойчо Младенов и оставаше само да уточни личните си условия по контракта. Иначе старши треньорът на армейците Стойчо Младенов разкри при пристигането на отбора от Холандия, че са му нужни поне две сериозни попълнения.
Наставникът на „армейците“ заяви, че ЦСКА търси усилено освен халф и вратар, който да замени напускащият Райс М’Боли. „Много е трудно да се намери силен играч на този пост, който в съвременния футбол е много важен. Не може да си позволим да останем само със Стоян Колев и двама юноши“, заяви още Младенов.
„Попълването на защитата също е приоритет за Стойчо Младенов. „Търсим и защитник. За вас хората на тази позиция може да са много, но за мен не е така“, заяви Младенов.
В Холандия ЦСКА изигра няколко контроли с авторитетни противници, като най-престижна бе победата на белгийския гранд Брюж с 3:2. В този мач изпъкна португалецът Тони Силва, който веднага бе пожелан от белгийците. Младенов обаче отказа предложените 300 000 евро с надеждата, че след успешни мачове в Лига Европа клубът ще може да прибере поне двойно повече за талантливия играч.
В последния си мач от подготовката в чужбина пък армейците тотално разочароваха и загубиха с 0:2 от Генк.
Официалното представяне на състава ще е в събота срещу отбора на Берое. През седмицата ЦСКА направи поредния си трансферен удар, след като официално подписа с румънския нападател Серджиу Буш, който става поредното ново попълнение на „армейците”. Договорът на 21-годишния играч е за две години, като той ще получава месечно възнаграждение в размер на 15 000 лева.
В същото време последните слухове свързват Порто с Райс Мобли. Новината се появи в португалския вестник „Абола”, който се позовава на български източници. Според тях ръководствата на червените и драконите преговарят от няколко дни и е твърде вероятно съвсем скоро да има сделка. Стражът направи изключително силно световно първенство, което накара доста чуждестранни клубове да се ориентират към него.

Калин Стойчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани