Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.

Апостол Попов под въпрос за дербито ЦСКА- Лудогорец

[post-views]

Защитникът на ЦСКА Апостол Попов почти сигурно ще пропусне предстоящия мач срещу Лудогорец. Битката между първия и втория в класирането е в събота от 16:00 часа на стадион „Българска армия“. Попов е с разтежение, получено по време на контролата с Локомотив (Горна Оряховица), която ЦСКА загуби с 2:3. Бранителят ще пропусне и утрешните занимания, а шансът му да се възстанови до мача с Лудогорец не е голям.
Старши треньорът Стойчо Младенов вече мисли алтернативни вари¬анти за карето в защита. Най-вероятно мястото на Попов ще заеме Кристиян Супусепа, другите трима в отбранителния вал са ясни – Венци Васи¬лев отдясно, Тунчев и Оршулич в центъра.
В Лудогорец пък още не знаят със сигурност дали могат да разчитат на един от основните си футболисти Козмин Моци. Централният бранител се контузи срещу Базел преди 10 дни, но не е ясно дали ще бъде на линия за сблъсъка с лидера в класирането на „Българска армия“.
Защитникът е в лагера на националния отбор на Румъния и все още не е ясно дали ще играе и за своята родина в контролата с Дания.

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани