Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.

Лъчезар Лозанов

Зала 1
Утре ще бъдем подвластни на „Театър на сенките“ от 20 ч.
До неделя в НДК продължава изложбата на влечуги в зала 4 – от 10 до 19 ч. Експозицията може да се разгледа до 15 април. Сред експонатите са някои от най-отровните представители на животинското царство в света.

„Нов Театър“ – НДК
„Поручик Бенц“ по Димитър Димов ще може да се види след 3 дни – в понеделник от 19 ч. Космополитът Димитър Димов сякаш живее във вселена без граници, където се лутат човешки същества, загубили корени, но повярвали в силата на любовта. Поручик Бенц познава мигове, когато мъките се превръщат в отчаяние, водещо до ожесточеност, до глуха враждебна радост, която го довежда до лудост. Участват: Любомир Ковачев, Саня Борисова, Ивайло Захариев.
Днес ще ни посрещне с „Откриването“ от 19 ч. по режисура на Бойко Илиев, а в главната роля е Ники Сотиров. „Само в театъра за секунди, минути или най-много за една вечер се разкриват цялото щастие и цялото нещастие…“
Утре „Нов театър“ – НДК, предлага на своите малки приятели две представления на „Косе Босе“ – от 10.30 и от 12 ч.
В неделя от 19 ч. – „Амадеус“ с участието на Георги Кадурин и Иван Юруков. „Другите се борят за свободата на човечеството, а моята мечта е робството – да бъда обсебен, да бъда на разположение, дори да бъда изтощен единствено и само от музиката, от абсолютната музика.“ 
Същият ден от 11 ч. за най-малките е представлението „Аладин и вълшебната лампа“.

Зала „Рубаят“
Днес и утре от 22 ч. ще ни радват PIANO BAR С RUBAIYAT DIVAS.

София Лайвклуб
Тази вечер от 23 ч. ще забият SOUL SESSIONS WITH MEY AND THE BAND & MAGNTK LIVE BAND.
Утре от 22.30 ч. ни очаква FUEL FANDANGO LIVE.
  Днес от 18.30 ч. е концертът на Лили Илиева и музикантите от „Минимум квартет“. Утре от 18.30 ч. талантливият пловдивски басист Александър Леков ще представи своя нов авторски проект Unity. 

 

 

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани