Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА намери пари за ремонт

[post-views]

Текст: Мария Петкова

Около 40 милиона лева инвестиции са нужни за реконструкцията на стадион „Българска Армия“, за да покрие четвърта категория на УЕФА. Това стана ясно при обявяването на меморандума между ЦСКА и сдружението „ЦСКА-Завинаги“. Между 6 и 8 милиона лева ще са нужни за модернизирането на тренировъчната база в Панчарево. Първата стъпка и по двата проекта обаче е свързана с постигането на разбирателство с Министерството на спорта. Сдружението е готово да финансира изграждането на две тревни игрища и съблекални за представителния отбор в Панчарево плюс изготвянето на проекта за базата. В същото време ще се търсят и инвеститори. От ЦСКА- Завинаги признаха, че успоредно с това трябва да се направят спешни текущи ремонти на стадион „Българска Армия“ свързани със забележки по неговото лицензиране, за да може ЦСКА да играе мачовете на него.
Един от основните акционери Ивайло Манджуков призна, че съществуват предпоставки, които могат да доведат клуба до несъстоятелност.
Манджуков заяви, че има готов план за изваждане на ЦСКА от кризата. Бизнесменът се надява с помощта на колегите си от сдружението, както и на цялата червена общност, да върнат клуба там, където му е мястото.

Най-ново

Единична публикация

Избрани