Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Неяснотата около ЦСКА продължава

[post-views]

репортер Мария Петкова
оператор Емилиян Динов

Четвърти футболист за последните два дни обяви раздяла с ЦСКА. След Тончи Кукоч, Неманя Милисавлевич и Максим Уваренко, това стори и Венцислав Василев. Договорите на Якуб Дивиш, Жоаким и Бергонси изтичат и няма да бъдат подновени. От „Армията“ си тръгна и Стефан Николич. С изтичащи договори са още Александър Тунчев, Валентин Илиев и Маркиньос, но за тяхното бъдеще все още няма яснота. Няма яснота и около евентуалното сливане на Литекс и ЦСКА, какъвто вариант усилено се обсъжда в последните дни и седмици. Спортно-техническото ръководство на Литекс не коментира темата. 
Спортният министър Красен Кралев обяви, че е напълно възможно Литекс да стане ЦСКА, но няма по-конкретна информация. Кралев отрече да е имал разговор с Васил Божков.
Красен Кралев допълни, че министерството на спорта ще прекрати договора за стопанистване на стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево на настоящото дружество, защото е в несъстоятелност и съораженията ще бъдат предоставени на новото дружество, което представлява ЦСКА.

Най-ново

Единична публикация

Избрани