Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ръст на работните места с новите оперативни програми

[post-views]

7.6 милиарда евро ще получи страната ни до 2020 година. Парите ще дойдат по седем оперативни програми, които вече са одобрени от Брюксел. Това заяви еврокомисарят по регионална политика Корина Крецу, която е на официално посещение у нас след срещата си с премиера Бойко Борисов.

Инвестициите ще се за ключови области. А целта е да се създаде заетост, да се развият иновациите и младите хора да бъдат насарчени да работят на трудовия пазар у нас. 
Корина Крецу заяви, че проведената среща с премиера Борисов е била много конструктивна и тя е впечатлена от работата на българските власти за миналия програмен период.
Бойко Борисов е запознал еврокомисаря как се харчат европейските пари, както и какви мерки предприема страната ни в борбата с корупцията и контрабандата. 
Премиерът използва присъствието на медиите, за да призове политиците и обществото да не допускат разпалването на етнически конфликт.
Премиерът Бойко Борисов покани еврокомисаря Корина Крецу да присъства на откриването на някой от големите инфраструктурни проекти, който се реазлизират с европейски пари. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани