Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ВСК Стрямци 61 завоюва първото място

[post-views]

Отборът на военен спортен клуб „Стрямци 61” стана шампион на държавния военен шампионат по футбол на малки врати жени. В битката за златните медали той победи състава на военен университетски спортен клуб „Васил Левски” с 5:1.  На трето място остана тимът на ВСК „Хелиспорт” – Крумово.

Община Смолян и 101 алпийски батальон са домакини на финалния кръг от държавното военно първенство по футбол на малки врати – жени за 2015 година. В битката за първото място отборът военен спортен клуб „Стрямци 61” разгроми състава на военен университетски спортен клуб „Васил Левски” с 5:1. 4 гола отбеляза редник Елица Йорданова, като откри головата си сметка още в първата минута. Пак тя в 6-тата минута покачи на 3:0. Между двете и попадения Тодорка Тодорова отбеляза на 2:0 в третата минута. Още в първата минута на втората част отново Елица Йорданова се разписа за 4:0. Две митути по-късно търновки намалиха на 4:1 след автогол на Тодорка Тодорова. Крайното 5:1 оформи отново Елица Йорданова.
Битката за бронзовите отличия спечели тимът на ВСК „Хелиспорт” – Крумово, който се наложи с над ВСК „Тракиец” – Стара Загора с 1:0. Победното попадение отбеляза редник Красимира Стоева в 19 минута.

Най-ново

Единична публикация

Избрани