Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

stefan-krastev

На 01.03.2016 г. в сградата на Централния военен клуб ще се проведе благотворителен концерт за събиране на средства за лечение на майор Стефан Иванов Кръстев, старши експерт в отдел „Планиране, анализ на военния отчет, комплектуване и адаптация” в Централното военно окръжие от структурата на Монистерство на отбраната.
През месец декември 2015 година майор Кръстев получи изключително тежката диагноза „остра миелоидна левкимия” в последната IV степен на заболяването!

Случилото се е огромен шок за семейството му и за всички нас, които го познаваме и обичаме.  За да успее да се  пребори с болестта, Стефан трябва да събере непосилната за него и семейството му сума от 200 000 евро за присаждане на костен мозък и прилежащи процедури по лечението, което на този етап е възможно единствено в Германия!

В ежедневието си се срещаме с различни хора. С някои от тях се стараем да приключим по-бързо своята комуникация, докато с други тя е истинско удоволствие. Такъв човек е нашият колега Стефан – винаги усмихнат, добронамерен, с изключително чувство за хумор и готов да съдейства и помогне на всеки един, за което всички ние сме искрено благодарни! Наш морален дълг е да направим всичко по силите си, за го подкрепим в този кошмарен момент и да застанем рамо до рамо с него в тежката битка, която му предстои с болестта.

Днес се обръщаме към всички Вас, колеги и приятели, със зов за помощ да съберем необходимите средства, за да може Стефан, едва 46-годишен, да има възможността да се наслади на десетилетия щастлив живот, какъвто заслужава! Не Ви молим просто да дарите опредена сума, молим Ви да ни помогнете да сключим сделка със съдбата, за да може Стефан да е отново сред нас такъв, какъвто го познаваме – здрав, усмихнат и енергичен!

Подкрепете Стефан като дарите сума на някоя от посочените дарителски сметки:

IBAN: BG54RZBB91551082709802 – BGN

IBAN: BG57RZBB91551482709812 – EUR

Банка: Райфайзенбанк

Най-ново

Виж още

Избрани