Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Отново „Живей Активно!“ в Южния парк

[post-views]
Отново „Живей Активно!“  в Южния парк

9В неделя Южния парк ще се изпълни с хиляди фенове и с обичани български изпълнители. „Живей Активно“! София ще отпразнува 11-тото си издание с музика, танци и добро настроение, а входът е свободен.
Хип-хоп певицата Сантра ще изпълни ново парче „В твоя чест“, а Pavell & Venci Venc хита си „SeTaaBrat“. Ще се включат още Дивна, заедно с Део, Лео и Играта. Освен музикални звезди инициативата е подкрепена от спортистите Тереза Маринова, Тити Папазов, Евгени Иванов-Пушката, Владо Николов, гимнастичките от спортен клуб „Левски-Илиана“. За любителите на кулинарията и балансираното хранене шеф Виктор Ангелов и Сандра Алексиева са подготвили игри и състезания.
„Живей Активно!“ започва в 10 ч. от три различни точки в столицата. Велошествието започва от театър „София“ и ще премине по бул. „Евлоги Георгиев“ на път към НДК за официалното откриване. От паметника на Съветската армия към велосипедистите ще се присъединят любителите на ролерите и скейтборда. На метростанция „НДК“ феновете на активния начин на живот ще се включат в надбягване с препятствия по алеите на НДК. 
Подробности в сайта: www.jiveiaktivno.bg. Инициативата ще се проведе  в София, Варна и Бургас. 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Лъчезар Лозанов

Най-ново

Единична публикация

Избрани