Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Обвиниха съпругата на Тръмп в плагиатство

[post-views]
Обвиниха съпругата на Тръмп в плагиатство

USA_TRUMP_KONVECIA_SKANDALI_19_07_16

Първата официална изява на съпругата на Доналд Тръмп – Мелания меко казано скандализира медиите в САЩ. Те я обвиниха, че е плагиатствала част от речта за откриването на конгреса на Републиканската партия в Кливланд, Охайо, от тази на първата дама Мишел Обама, произнесена през 2008 г.
Бившият модел Мелания Тръмп беше в центъра на вниманието на започналия конгрес на Републиканската партия в Кливланд, Охайо, на който съпругът и Доналд Тръмп, очаква официално да получи номинация за кандидат президент на САЩ.
Делегатите  определиха речта на Мелания като най-добрата от години, но няколко пъти думите й конфузно приличаха на онези, с които Мишел Обама препоръчваше качествата на своя мъж пред конгреса на Демократическата партия преди осем години.
Джейсън Милър, съветник на Тръмп по комуникациите, разпространи съобщение, в което се казва: „В подготовката на нейната красива реч, екипът от автори на Мелания е взел предвид поривите от нейния живот и на места е вмъкнал фрагменти, които отразяват нейното собствено мислене.
В речта си родената в Словения дама, бивш модел, описа своя съпруг като корав, но и състрадателен, като обединяваща сила.
И това твърдение беше премерено на кантар, защото едно от нещата с което се свързва името на Тръмп, е че на всеки негов митинг се стига до сблъсъци и размирици.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани