Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нов секс скандал с кандидата на републиканците за президент на САЩ

[post-views]
Пробив в САЩ  – демократи и републиканци постигнаха споразумение

trump-usaКандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп, отново се оказа в центъра на скандал.  В статия, публикувана от вестник „Ню Йорк Таймс”, две жени обвиниха строителния предприемач в сексуален тормоз.
Малко след появата на статията в Ню Йорк Таймс от предизборния щаб на Доналд Тръмп излязоха с официално изявление, в което определят твърденията на жените, като чиста измислица. От лагера на Тръмп обвиниха вестника, че води координирано покушение срещу характера на кандидат-президента. Официален коментар от самия Доналд Тръмп все още няма.
Обвиненията срещу него датират от 1980г и 2005г.
Една от жените твърди, че той я е хванал за гърдите и се опитал да си вкара ръката под полата, по време на полет. Втората жена, твърди, че Тръмп я е целунал против волята й в Тръмп Тауър в Ню Йорк. Малко след появата на статията в в. Ню Йорк таймс, подобни истории бяха публикувани и от други медии в страната.
Телевизия СиБиЕС показа клип от шоу за таланти през 1992г, в който Тръмп, тогава на 46г, се обръща към група от 10 годишни момиченца, като им казва, че след десет години ще излезе с някоя от тях.
От предизборния щаб на Тръмп се закaниха да подведат Ню Йорк таймс под съдебна отговорно за клевета. Последните събития стават по-малко от седмица, след скандалното видео, в което Тръмп използват изключително цветущ език за жените.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани