Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Джулия Робъртс е пак „Хубава жена“

[post-views]
Джулия Робъртс е пак „Хубава жена“

49-годишната актриса е първа за рекорден пети път

24-ROBERTSДвадесет и шест години след като се появи за първи се появи на корицата на американското списание People, актрисата Джулия Робъртс продължава да е любимата хубава жена. Списанието публикува годишната си класация за най-красивите хора на планетата и холивудската звезда е номер 1 за рекорден пети път.
Самата Робъртс обаче смята, че най-добрите й години предстоят, съобщава Reuters. „Изключително съм поласкана“, коментира 49-годишната актриса пред People. „Смятам, че в момента съм на върха си“, допълва тя.
Първото й отличие в класацията идва през 1991 г. – година след като ролята й в романтичната комедия „Хубава жена“, където си партнира с Ричард Гиър, я изстрелва към славата. Тогава актрисата е на 23 години.
„Хората често ми казват: „О, когато „Хубава жена“ излезе, това сигурно наистина е променило живота ти.“ И това се превърна в своеобразна шега, но истината е, че тогава аз дори не бях в града“, разказва Робъртс пред People. „Спомням си, че прочетох, че филмът е излязъл по кината през уикенда и направил толкова и толкова пари, и си помислих: „Това много пари ли са? Това добре ли е? Това страхотно ли е?“ Но настина не знаех“, споделя тя.
Впоследствие Робъртс печели титлата на People и през 2000 г., 2005 г. и 2010 г., припомня Reuters.
Американската актриса е носител и на най-престижната награда в киноиндустрията в страната – „Оскар“. Получава я за превъплъщението си в ролята на едноименната героиня в биографичния филм „Ерин Брокович“ (2000). От 14 години Робъртс е женена за кинооператора Дани Модър. Двойката има три деца.
През 2017 г. актрисата ще се появи на екран в драмата Wonder, където играе майка на дете с лицеви деформации, което се опитва да се впише сред съучениците си, отбелязва „Дневник“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани