Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Никълъс Кейдж си тръгна в инвалидна количка

[post-views]
Никълъс Кейдж си тръгна в инвалидна количка

32-NIKOLAS CAGEХоливудската звезда Никълъс Кейдж отлетя внезапно за САЩ, след като пострада сериозно по време на снимки у нас. Носителят на „Оскар” строшил глезена си при сложна каскада. Кейдж е в България, за да снима полицейския екшън „Код 211“.

53-годишният актьор е бил приет веднага във Военномедицинска академия, където работят най-добрите специалисти. там му поставили диагнозата фрактура на глезена.

Оказана му е била първа помощ, като лекарите са изразили готовност да го опрерират веднага. Кейдж се съгласил, но от застрахователната му компания отказали категорично да бъде опериран у нас.  

Холивудската звезда е бил изведен от хотела, където е бил настанен, в инвалидна количка.

Актьорът е заминал със спешен полет за Лос Анджелис, където се очаква да претърпи операцията на крака. Все още не е ясно колко време ще отнеме възстановяването на Кейдж в Щатите и кога той отново ще се върне в България, за да продължи снимките на полицейския трилър.   

Никълъс Кейдж е у нас за снимките на сцена за новия полицейски екшън „Код 32-BANDA211″. Във филма участват най-големият му син Уестън, снаха му и племенникът му. В лентата звездата от „Лице назаем” ще се превъплъти в ролята на добро ченге от 80-те години, попаднало по случайност на местопрестъплението по време на банков обир. По ирония на съдбата тарторът на бандата ще е именно 27-годишният Уестън. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани