Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Шокираща история разтресе САЩ – родители държали 13-те си деца като заложници

[post-views]
Шокираща история разтресе САЩ – родители държали 13-те си деца като заложници

родители изродиДвама американци, мъж и жена, бяха арестувани в Калифорния след като стана ясно, че са държали като заложници в дома си собствените си 13 деца. Част от тях дори са били оковани с вериги и катинари за леглата си, съобщиха представители на местната полиция. Органите на реда са уведомени за случващото се от 17-годишно момиче, което успяло да избяга от дома си.
Съпрузите Дейвид Алън Търпин и Луиз Ана Търпин, съответно на 57 и 49 години, живеят в калифорнийския град Перис, на стотина километра от Лос Анджелис. Срещу тях бяха повдигнати обвинения в насилие и застрашаване на здравето и живота на 13-те им деца, на възраст между 2 и 29 години. Децата са държани в изключително тежки условия и са страдали от недохранване, поради което и изглеждат много по-малки от реалната си възраст.

„Това семейство е държало децата си като заложници, в собствената си къща и са ги оковали, собствените си деца, за леглата им. Това е шокиращо.“

Съседите не скриха ужаса си. Те описаха семейство Търпин като затворени хора, които рядко напускали дома си. Всички деца вече получават необходимите им болнични грижи, увериха органите на реда.

Най-ново

Единична публикация

Избрани