Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

По разпореждане на министъра на отбраната утре ще се проведе извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната

[post-views]
Това лято хотел „Рибарица“ на МО няма да се ползва за почивка

1203_om9byМинистърът на отбраната Красимир Каракачанов се разпореди на 27 февруари да бъде проведено извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната, която да вземе решение за отпускането на финансови средства в подкрепа на многодетното семейство на капитан Петър Димитров. Както по-рано днес ви съобщихме, Министерството на отбраната и авиобаза Граф Игнатиево организираха дарителска кампания в подкрепа на семейството на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, което загуби дома си след пожар.  В кампанията вече се включиха ръководният състав на Министерството на отбраната и Българската армия, военнослужещи и цивилни служители от Въоръжените сили. Всички граждани, които имат желание, могат да се присъединят към дарителската кампания. 

Финансовите средства могат да бъдат изпращани в банкова сметка, разкрита в Уникредит Булбанк на името на Констатина Емилова Димитрова:
IBAN: BG05UNCR70001520697983
BIC UNCRBGSF

Най-ново

Единична публикация

Избрани