Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Първи кадри на новото кралско бебе – принц Хари и Меган Маркъл показаха сина си

[post-views]
Първи кадри на новото кралско бебе – принц Хари и Меган Маркъл показаха сина си

960-540-megan-i-hariСветът се запозна с „бебе Съсекс“. Принц Хари и Меган Маркъл показаха за първи път новородения си син, който се появи на бял свят на 6 май. Малчуганът, чието име все още не е оповестено, с нетърпение чака първата среща с прабаба си – кралица Елизабет II, заявиха щастливите родители.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се похвалиха, че синът им е изключително кротък и спокоен и грижите за него са истинска мечта. И докато в типичния си стил принц Хари се шегуваше, че не му е съвсем ясно от кого бебето е наследило този темперамент, Меган Маркъл сподели, че има двамата най-прекрасни мъже на света и животът ѝ е сбъднат сън. Младите родители все още не могат да преценят на кого прилича новороденото, защото се променя с всеки изминал ден.

След като нарушиха дворцовата традиция и показаха сина си не часове, а почти 3 дни след раждането му, двойката заяви, че ще спази протокола и ще представи сина си първо на кралицата. Бебето е осмият правнук на Елизабет II, която също не скри радостта си от предстоящата среща. Развълнувани да видят на живо новия член на семейството са още принц Чарлс и съпругата му Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, а най-нетърпеливи са тримата братовчеди на малчугана – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

„Бебе Съсекс“ заема седмото място по линията за наследяване на британския престол и няма да получи титлата „принц“ автоматично, но кралицата може да му я даде по своя преценка. Синът на принц Хари и Меган Маркъл може да наследи и някоя от титлите на родителите си, но експерти не изключват възможността те да се откажат от тази привилегия.

Най-ново

Единична публикация

Избрани