Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Пет загадъчни убийства с арбалет в Германия

[post-views]
Заради съмнителни пратки евакуираха посолства и консулства в два австралийски града

germaniq_policeГерманската полиция продължава да няма мотив за петте загадъчни убийства, извършени с арбалет. Според прокуратурата най-вероятно става въпрос за масово самоубийство. Припомням, че три от жертвите бяха открити в хотелска стая в град Пасау през уикенда, а в хода на разследването бяха открити телата на още две жени в жилище в град Витинген.

Новината за загадъчните убийства се появи в неделя. Тогава властите в южната провинция Бавария съобщиха, че са открили телата на трима души – мъж и две жени, убити със стрели от арбалет в хотелска стая в град Пасау.

В хода на започналото разследване в апартамента на една от жертвите в град Витинген, който се намира на 650 км от местопрестъплението,  бяха открити телата на още две жени. За тях не е известно как са намерили смъртта си, освен, че не са били убити с арбалет.

50-годишният мъж и двете жени на по 30 години, чиито тела бяха открити в хотелската стая в Пасау са били почитатели на средновековните бойни техники и оръжия, съобщават германските медии

При огледа на стаята са открити две завещания и няма следи от борба, което навежда следователите към версията за масово самоубийство.

 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани