Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Пет пъти за една нощ” показват в Сатирата

[post-views]
„Пет пъти за една нощ” показват в Сатирата

театъртеатърС премиерата на спектакъла „Пет пъти за една нощ” в Сатиричен театър „Алеко Константинов” през ноември ще бъде открита новата трета сцена. Тя се казва „Хепи” и се намира на най-долния етаж на сградата. Режисьор на пиесата на Киара Атик е Ивайло Ненов. В ролите ще видим Елена Атанасова, Рада Кайрякова, Кирил Бояджиев и Мартин Гяуров. Темите, засегнати в творбата на американската писателка, са свързани с отношенията между мъжа и жената и всичко онова, което ни кара да се чувстваме раними в порива ни един към друг. 
Театърът ще посрещне Сезон 2019-2020 с напълно обновена Голяма сцена и оборудван с климатици салон, гарантиращ на публиката комфорт и при топло, и при студено време.
28 и 29 септември са датите, когато ще се състои премиерата на „АБЕ… много любов“ – приказна история за любовта. В началото на октомври публиката е поканена на постановката на Бойка Велкова „Ветрилото на лейди Уиндърмиър”, която е сред по-малко играните пиеси на Оскар Уайлд.
Сравнително скоро след премиерата на „Телевизионна мрежа” на Бродуей в края на годината зрителите ще могат да видят в Сатирата сценичната адаптация на Лий Хол по филмовия сценарий на Пади Чайевски. Постановката е дело на Андрей Аврамов. В двете главни роли са Малин Кръстев и Калин Сърменов.

Най-ново

Единична публикация

Избрани