Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Служба „Военна полиция“ е домакин на заседание на Управителния съвет на Военнополицейския център за усъвършенстване на НАТО

[post-views]
Служба „Военна полиция“ е домакин на заседание на Управителния съвет на Военнополицейския център за усъвършенстване на НАТО

voenna-policiqСлужба „Военна полиция” е домакин на осмото заседание на Управителния съвет на Военнополицейския център за усъвършенстване на НАТО (в гр. Бидгошч, Полша), което ще се проведе от 7 до 10 октомври 2019 г. в гр. Пловдив. Република България е една от седемте страни-учредителки на Центъра. В Управителния съвет участват 29 представители от 12 държави: от водещата нация Полша, страните-участнички – България, Хърватска, Чехия, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Нидерландия, Румъния и Словакия, и Грузия, която е страна-наблюдател.

По време на дискусиите ще бъдат обсъдени финансовата рамка и меморандума на Военнополицейския център за усъвършенстване на НАТО, както и участието му в многонационални инициативи в областта на отбраната и сигурността.

Домакинството в Пловдив на осмото заседание на Управителния съвет на Военнополицейския център за усъвършенстване на НАТО допринася за утвърждаване на служба „Военна полиция” като надежден партньор на военнополицейските структури в страните-членки на НАТО.

Най-ново

Единична публикация

Избрани