Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Двудневна конференция на началника на отбраната генерал Андрей Боцев започва утре в София

[post-views]
Генерал Андрей Боцев: Предстои увеличение на заплатите на военнослужещите

bocevГодишната конференция на началника на отбраната генерал Андрей Боцев ще се проведе на 5 и 6 февруари 2020 г. Темата на форума е: „Тенденции в развитието на отбранителните способности на Въоръжените сили на Република България“.

На събитието ще присъстват заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов, народни представители, ръководители на държавни институции и структури, висшият команден състав на Българската армия, генерали и офицери от видовете въоръжени сили, национални представители в командните структури на НАТО, Европейския съюз и структури на силите на НАТО от Балканския регион, директори на дирекции в Щаба на отбраната и Министерството на отбраната, началници и командири на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.

През втория работен ден началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще представи „Анализ на подготовката във въоръжените сили и на войсковата служба в Българската армия през 2019 г.“. Поканен е да присъства президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили на Република България Румен Радев.

Източник: https://www.mod.bg/

Най-ново

Единична публикация

Избрани