Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Еди Хърн с нов вариант за провеждане на мача Джошуа – Пулев

[post-views]
Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа през май в Истанбул

Pulev joshuaДве легендарни лондонски зали може да приемат боксовия двубой за Световната титла в тежка категория между шампиона Антъни Джошуа и претендента Кубрат Пулев. Мачът най – вероятно ще се състои през октомври или ноември. Това съобщи пред BoxingScene.com агентът на британеца Еди Хърн: 
Боксовият сблъсък между настоящия шампион Антъни Джошуа и претендента Кубрат Пулев трябваше да се състои на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но се отложи заради пандемията от коронавирус. Щабовете на двамата боксьори търсят варианти за провеждането на срещата до края на годината, като трябва да стигнат до споразумение най-късно следващата седмица. Еди Хърн вече изключи възможността двубоят да се състои без публика, но е готов на вариант за организиране на срещата в „Ройъл Албърт Хол“ или „Олимпия“ пред около 1000 ВИП-гости.
Хърн коментира следното : 
„Искаме срещата да бъде във Великобритания. Очаквам феновете да бъдат допуснати на спортни събития най-рано през септември. Така че си мисля, че AJ (Антъни Джошуа) може да се боксира през октомври или ноември. Защо това да не бъде в „Ройъл Албърт Хол“ или „Олимпия“, да поканим 1000 души на едно наистина бляскаво събитие, със сериозна цена на пропуските, вечеря преди това, парти, напитки и всички да бъдат на два метра един от друг“.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани