Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА 1948 започна лятна подготовка

[post-views]
ЦСКА 1948 започна лятна подготовка

BALUKOVНовият треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков  предвижда два лагера и общо 7-8 контроли по време на лятната подготовка. Селекцията в тима е на 99 процента направена и няма, как да бъде променена.

КРАСИМИР БАЛЪКОВ – ТРЕНЬОР НА ЦСКА 1948:

„Първата ни задача е да направим добра подготовка. Пристигнах сравнително късно, разговорите с ръководството се проведоха преди седмица, най-много. Селекцията е на 99 процента направена, няма как да я променя. Ще работим, за да извлечем най-доброто от това, с което разполагаме. При всички положения повече промени ще има през зимата. Има още неща, които трябва да се коригират, но хората, които отговарят за това, ще се погрижат за тези въпроси“, коментира Балъков.

Той предвижда два лагера и общо 7-8 контроли по време на подготовката.

„Заминаваме на първия лагер в понеделник. Имаме 6-7 седмици до започване на първенството. Надявам се по-голямата част от това, което искаме да направим, да се реализира. Не знаем какво точно да очакваме. Надявам се на добро начало с добри резултати“, каза Балъков.

„Първите ми думи към футболистите бяха, че трябва да вярват в собствените сили и заедно трябва да бъдем много добър колектив. Имаме и играчи с опит, и момчета, които за първи път ще играят в елита. От ръководството поставиха цел отборът да се развива, да показва по-добри игри, да играем модерен, съвременен и атрактивен футбол“, допълни специалистът.

Той е доволен от привличането на Мартин Камбуров.

„Всеки опитен футболист допринася за самочувствието на отбора. Камбуров е доказан играч, много пъти голмайстор на „А“ група, той ще бъде много полезен“, каза Балъков.

Изпълнителният директор на „червените“ Добрин Гьонов се надява отборът да бъде конкурентен в елита и да показва добър футбол, като добави, че се водят разговори с още няколко футболисти за нови попълнения.
 

ДОБРИН ГЬОНОВ – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ЦСКА 1948:

„Мислите ни са само едни – насочени са към това да направим един продукт, който да бъде оценен от хората. Целите са да играем хубав и атрактивен футбол, който да радва феновете. Текат разговори с още няколко футболисти, с които от доста време сме в контакт, но тъй като те имат договори с настоящите си отбори, не искам да споменавам имена“, каза Гьонов.
„Няма нови разговори за единен ЦСКА. Ние искаме един чист клуб, който не е вземал чужди лицензи, не се е преименувал, няма нищо общо с Литекс. Ние тръгнахме от дъното. Сега само и единствено с българи, начело с Красимир Балъков, ще се стремим към добро представяне в елита. Защо да не играем Евротурнири и да не се борим за първото място?, допълни той.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани