Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Манчестър Юнайтед – Саутхемптън 2:2

[post-views]
Mанчестър Юнайтед се добра до равенство

manchester unitedОтборът на Манчестър Юнайтед изпусна победата при домакинството на Саутхемтън, завършвайки 2:2  в последен мач от 35-я кръг във Висшата лига. По този начин футболистите на Оле Гунар Солскяр изпуснаха възможността да заемат 3-та позиция в класирането. Вместо това те останаха 5-ти, с 59 точки, на само пункт зад 3-тия Челси и на равни точки с 4-тия Лестър:.

Манчестър Юнайтед пропусна възможността да се изкачи на трето място във временното класиране на Премиър лийг, след като допусна късен изравнителен гол и завърши 2:2със Саутхамптън на „Олд Трафорд„.

Момчетата на Ралф Хазенхютел започнаха по-добре срещата и още в 12-та минута поведоха с гол на Стюарт Армстронг.

Радостта на „светците“ обаче беше кратка. В 20-та минута Пол Погба успя да намери с прецизен пас в наказателното поле на „светците“ Антони Марсиал, който намери непокрития на далечната греда Маркъс Рашфорд и резултата стана равен 1:1. 

Само три минути по-късно обратът на „Олд Трафорд“ беше пълен. „Червените дяволи“ успяха да организират добро изнасяне на топката, при което Бруно Фернандеш намери Антони Марсиал на крилото. Французинът не пропусна да се разпише във вратата на стража на гостите Алекс Макарти. 

В 6-та минута на добавеното време във втората част Майкъл Обафеми огорчи „червените дяволи“и донесе заслужена точка за своя тим оформяйки крайното 2:2. 

По този начин момчетата на Оле Гунар Солскяер останаха 5 –и в класирането, с равни точки с 4-тия Лестър и само на един пункт от 3-я Челси.

Все пак тима на Оле Гунар Солскяер продължава да е в серия без загуба. Отборът няма поражение 18 поредни срещи.
Саутхемптън заема 12-тата позиция. 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани