Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Киномания в парка на НДК

[post-views]
Киномания в парка на НДК

1_Kinomanija_Shpionska_afera_OsaЛетни вечери на открито предстоят със специална лятна Киномания в откритото пространство на Платформа А6 в парка зад НДК (в дните 20–22 юли и 4–10 август).
На 20 юли от 20,00 ч в афиша е филмът „Шпионската афера „Оса” на френския режисьор Оливие Асаяс с Пенелопе Крус и Едгар Рамирес. Политическият трилър проследява съдбите на кубински дисиденти по време на икономическия колапс на страната в началот на 90-те г. след разпада на СССР. Асаяс продължава наблюденията си за това, как политиката облъчва и влияе на личната съдба на обикновения човек: не само социалните промени, но и буквалното съсипване на живота на идеалистите и невинните свидетели.
Програмата включва и 5 шедьовъра на големия режисьор Уди Алън. 
Ще видим и  най-новата френска комедия „Как да бъдеш добра съпруга” с режисьор Мартен Провос и носителя на наградата „Гоя” за най-добър ибероамерикански филм „Героични каръци” с най-голямата звезда на аржентинското кино Рикардо Дарин. А актьорът Клаус Мария Брандауер е в новия филм на големия режисьор на унгарското кино Ищван Сабо „Окончателен доклад”.

Най-ново

Единична публикация

Избрани