Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Григор Димитров и Цветана Пиронкова играят вторите си срещи на US Open тази вечер

[post-views]
Григор Димитров се класира за третия кръг в Монте Карло

grigor-pobedaТази вечер най-добрият български тенисист Григор Димитров и завърналата се на корта Цветана Пиронкова ще изиграят двубоите си от втория кръг на US Open

Григор Димитров ще играе срещу Мартон Фучович във втория кръг на US Open днес на корт №12 в Ню Йорк. Българинът и 28-годишният унгарец ще излязат за двубоя си след края на срещата между Роберто Баутиста Агут и Миомир Кецманович, които започват мача си в 18:00 часа българско време. Това означава, че срещата на Димитров с Фучович ще е около 21:00 часа.

Григор стартира участието си в турнира от Големия шлем с категорична победа над Томи Пол с 3-0 сета и си върна на американеца за загубата от него в Мелбърн по-рано през сезона на Austrelian Open.

Във втори пореден турнир Димитров ще играе срещу Фучович. На „Western & Southern Open“ през миналата седмица българинът загуби от унгареца в три части в мач от втората фаза.

При жените Цветана Пиронкова ще се изправи срещу Гарбине Мугуруса в първа среща от програмата на корт 17. Българката се завърна в тениса след три годишно отсъствие, като в първия кръг на надпреварата елиминира рускията Людмила Самсонова с 2-0 сета.

 

Share
Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани