Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ролята на младите офицери и перспективите им за развитие ще обсъди началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов в НВУ „Васил Левски“

[post-views]
Хибридните рискове за сигурността ще обсъждат утре в Националния военен университет

nvuНачалникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще посети на 23 септември (сряда) Националния военен университет „Васил Левски“ в гр. Велико Търново. Той ще се срещне с ръководния и преподавателския състав на висшето учебно заведение. В разговор с курсантите и кадетите адмирал Емил Ефтимов ще засегне теми, свързани със състоянието на Въоръжените сили и перспективите за тяхното развитие, както и ролята на младите офицери и лидерството, мотивацията за обучение и възможностите за кариерното им развитие.

Уважаеми колеги,

В 09.00 ч. на 23 септември 2020 г. началникът на отбраната ще бъде посрещнат с почетен караул на ритуалния плац на НВУ „Васил Левски“. След това адмирал Емил Ефтимов ще има готовност да отговаря на журналистически въпроси.

В 09.20 часа същия ден ще започне срещата му с курсантите и кадетите от висшето военно учебно заведение, която ще се проведе на открито на строевия плац.

Постоянно акредитираните представители на медиите, които желаят да отразят събитието, ще бъдат допускани в НВУ „Васил Левски“ на 23 септември (сряда) от 8.45 ч. след представяне на лична и журналистическа карта.

Източник: www.mod.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани