Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Шампионска лига – плейофи

[post-views]
Предстоят вълнуващи битки в осминафиналите на Шампионската лига

UEFA-Champion-league-2016-17Руският Краснодар взе минимален аванс от 2:1 срещу ПАОК Солун в първия мач от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Реваншът е на 30 септември на стадион „Тумба“. Още в седмата минута реферът Клеман Тюрпен даде дузпа за гостите, отсъдена за игра с ръка след намесата на ВАР. Халфът Димитриос Пелкас обаче не успя да реализира наказателния удар, след като Матвей Сафонов спаси. В 32-ата минута обаче Пелкассе реваншира и даде аванс на гостите. Само шест минути по-късно Виктор Класон изравни за Краснодар от дузпа. Победата за домакините донесе Реми Кабела в 70-ата минута.

С гол на преотстъпения от Лудогорец плеймейкър Дан Битон Макаби Тел Авив поведе на Ред Бул Залцбург. Израелският тим обаче загуби с 1:2 на стадион „Блумфийлд“, като Макаби беше сериозно отслабен, след като девет играчи бяха диагностицирани с коронавирус и пропуснаха мача.

Славия Прага и Мидтиланд не излъчиха победител, след като завършиха 0:0. Българският национал Божидар Краев остана резерва и не взе участие в двубоя.

Най-ново

Единична публикация

Избрани